Rammenkeuring in manage de Oranjehal in Wenum Wiesel (Apeldoorn)

Zaterdag 11 januari 2014 organiseert de Afdeling Gelderland van het NTS samen met het S.T.P. Midden Nederland een keuring voor blauwe-, dassenkop- en witte Texelaars.
Vanwege de kosten zal het een besloten keuring zijn en hoeft men niet te enten voor Q-koorts.
Daar het langzamerhand wel voor iedereen duidelijk is, dat het organiseren van een fokdag met voldoende dieren en van een goede kwaliteit steeds moeilijker wordt, willen wij deze keuring openstellen voor alle Texelaarfokkers uit heel Nederland.
Op deze manier hopen wij ook ruim voldoende dieren te krijgen, waardoor het voor alle belangstellende ook een interessante keuring kan zijn, welke je niet meer zou willen missen.
De organisatie heeft besloten, om in de toekomst de rammen keuring, georganiseerd door de Gelderse Texelaar fokkers, hier steeds plaats te laten vinden in Apeldoorn, zodat iedereen voortaan weet waar en wanneer.
Belangstellende kunnen het vraagprogramma aanvragen bij de secretaris.
De sluitingsdatum voor het inschrijven is 23 december!! De tijd er na heeft de commissie echt nodig om de catalogus samen te stellen.
De commissie hoopt vele inzenders en belangstellenden op 11 januari te mogen begroeten om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar en te genieten van onze rammenshow.

Namens de Commissie,
J.O. Moorthamer, voorzitter

Secretariaat: A.vanLoo
Schietweg 4
‘t Harde.
Tel.: 0653632624